RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 13 » Режисер «Чудо-жінки» прокоментувала чутки про місиво в її фільмі
13:54
Режисер «Чудо-жінки» прокоментувала чутки про місиво в її фільмі
Режисер фільму "Чудо-жінка" Петті Дженкінс відповіла на відкритий лист, опублікований від імені неназваної колишньої співробітниці студії Warner Bros., в якому остання охарактеризувала її картину як "місиво".

"Ніщо в картині, яку ми робимо не було названо" місивом "тими, хто в курсі того, що відбувається, - йдеться в коментарі на офіційній сторінці Дженкінс в соціальній мережі Twitter. - Не вірте тим, хто поширює неправдиві чутки. Хтось намагається дезінформувати вас ".



Відзначимо, що анонімний відкритий лист, автор якого стверджує, що виявилася звільнена в результаті масштабного скорочення персоналу студії Warner Bros., був опубліковаий ресурсом Pajiba. У тексті містилися прямі звинувачення на адресу глави студії Кевіна Тсуджіхари, а також куратора всіх екранізцій коміксів DC Зака ​​Снайдера.

"Ви, ваша команда управлінців і ваші" унікальні постановники "винні в тому, що близько тисячі чоловік втратили свою роботу, і ви продовжуєте вести цей корабель в безодню, яку не знайдеш навіть у океані, знову і знову приймаючи неправильні рішення", - написала невідома "співробітниця".

Автор піддала жорсткій критиці всі екранізації коміксів, в тому числі "Загін самогубців" і закликала притягнути Зака ​​Снайдера до відповідальності. Також вона повідомляла, що "по тим відомостям, які у неї є," Чудо-жінка "виявилася нічим не краще." Не намагайтеся знову сховатися за красивим трейлером. Співробітники студії вже підтверджують, що фільм - абсолютне місиво ", - додала вона.

Петті Дженкінс закликала своїх прихильників зберігати терпіння. "Справжнє ласо правди - це час, який доведе всім, що цей лист брехливий", - написала режисер.
Переглядів: 627 | Додав: Elnino | Теги: Ретті Дженкінс, DC, критика, кіно, Чудо-жінка, режисер, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |