RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 15 » Ренні Харлін організував студію в Китаї
15:31
Ренні Харлін організував студію в Китаї
Відомий голлівудський режисер фінського походження Ренні Харлін став одним із засновників спільного підприємства в Китаї, яке буде займатися зйомками фільмів, орієнтованих на китайський кіноринок. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Одним з перших кінопроектів студії Midnight Sun Pictures, що базується в Пекіні, стане екранізація популярної відеогри "Legend of the Ancient Sword" ( "Легенда стародавнього меча"). Інвестором картини погодилася стати одна з найбільших китайських кіностудій Alibaba Pictures.



Гра "Легенда стародавнього меча" була випущена компанією Shanghai Aurogon в 2010 році. Її головним героєм є молодий воїн Байлі Тусу, який став сиротою в дитинстві після нападу бандитів на його рідне село. Одержимий бажанням знайти засіб, який дозволить воскресити його мати, він відправляється в повну смертельних небезпек подорож. Гра була відзначена кількома професійними нагородами. За її мотивами був знятий анімаційний і ігровий серіали, але повнометражна версія буде створена вперше.

Відзначимо також, що останні два роки Ренні Харлін постійно проживав в Китаї. Одним з його останніх кінопроектів став гонконзький бойовик "Майстер-клас від", в якому одну з головних ролей зіграв Джекі Чан.
 
Переглядів: 688 | Додав: Elnino | Теги: китай, кіно, Ренні Харлін, студія, новини, Легенда стародавнього меча | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |