RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 23 » Ремейк «Горця» зніме режисер «Джона Віка»
12:16
Ремейк «Горця» зніме режисер «Джона Віка»
Кіностудія Lionsgate знайшла нового постановника для багатостраждального ремейка фантастичного фільму "Горець". Як повідомляє видання The Hollywood Reportet, ним стане один з творців бойовика "Джон Вік" Чад Стахелскі.

"Я завжди був великим шанувальником оригінального фільму, з тих пір як подивився його в старших класах. Ці прекрасні теми безсмертя, любові і самоідентифікації переплетені в такій витонченій міфології. Важко уявити кращої можливості для створення яскравих характерів і наповнених дією сцен ", прокоментував постановник. У створенні картини візьмуть участь координатори трюкових зйомок студії Стахелскі 87Eleven, які також працювали над" Джоном Уіком ".



Нагадаємо, що оригінальний фільм був випущений в 1986 році. Головні ролі в ньому зіграли Шон Коннері, Крістофер Ламберт і Кленсі Браун. за сюжетом безсмертні борються між собою, щоб скористатися життєвою силою своїх супротивників. Єдина можливість вбити когось з них це відсікти голову. За першим фільмом послідували три повнометражних продовження і два телевізійних серіали.

Студія Lionsgate з 2008 року намагалася запустити у виробництво ремейк картини, але всякий раз невдало. Виконавцями головної ролі значилися різні голлівудські зірки.
Переглядів: 1147 | Додав: Elnino | Теги: Lionsgate, Чад Стахелскі, Горянин, ремейк, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |