RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 6 » Рейтинги фіналу шостого сезону «Ходячих мерців» виявилися нижчими за торішні
16:54
Рейтинги фіналу шостого сезону «Ходячих мерців» виявилися нижчими за торішні
Довгоочікувана поява Нігана (Джеффрі Дін Морган) пішла на користь рейтингам заключного епізоду шостого сезону "Ходячих мерців", проте, зомбі-драма не змогла досягти рекордних показників торішнього фіналу. Про те повідомляє видання Variety.

Недільний півторагодинний епізод (3 квітня 2016 року), заключна сцена якого викликала негативну реакцію в Twitter, подивилися 14,2 мільйона чоловік згідно з даними Nielsen. У ключовій аудиторії, яка має величезне значення для рекламодавців, епізод "Останній день на Землі" оцінили 6,9 мільйона чоловік. Це на дев'ятнадцять відсотків більше показника минулого тижня (5,8) і кращий результат з фіналу міжсезоння в листопаді 2015 року (7,0).

У порівнянні з минулим роком недільні рейтинги нижче на десять відсотків - за загальною кількістю глядачів (14,2 мільйона проти 15,78 мільйона) і на п'ятнадцять відсотків серед глядачів від 18 до 49 років (6,9 мільйона проти 8,2 мільйона).



Незважаючи на незначне зниження рейтингів, "Ходячі мерці" залишаються найпопулярнішою розважальною програмою серед дорослої аудиторії від 18 до 49 років на ТБ. Демо-рейтинг шостого сезону драми AMC за схемою "три дні, включаючи день ефіру" становить 9,0, тоді як аналогічні показники популярних на громадському телебаченні серіалів "Імперія" (Fox) і "Теорія великого вибуху" (CBS) прирівнюються до 6, 9 і 5,6 відповідно.
Переглядів: 666 | Додав: Elnino | Теги: перегляди, ходячі мерці, Ніган, рейтинг, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |