RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 25 » Рейтинг R фільму про Росомаху підтверджений
23:36
Рейтинг R фільму про Росомаху підтверджений
У фільму "Росомаха 3", в якому Х'ю Джекман в останній раз з'явиться в образі популярного мутанта, дійсно буде рейтинг R. Про це з посиланням на "численні джерела в студи Fox" повідомляє ресурс DenOfGeek.

В якості основи для сценарію проекту передбачається використовувати серію коміксів Марка Міллара під назвою "Старий Логан". Його дія відбувається в постапокаліптичному майбутньому. Лиходії остаточно перемогли героїв і поділили світ на сфери впливу. Зокрема, територія, яку раніше займали США, контролює Червоний Череп.



Нечисленні вцілілі герої змушені ховатися, в тому числі і Росомаха. Він простий фермер, який працює на банду нащадків Халка. Одного разу, щоб заробити, він відправляється в небезпечну подорож разом з Соколиним оком. Але їхня місія виявляється пасткою. Росомаха повертається додому і виявляє, що його сім'я вбита. Тоді він вперше за 50 років випускає свої кігті.

Прем'єра картини заявлена ​​на 3 березня 2017 року, тому зйомки повинні стартувати вже найближчим часом. Акторський склад на момент написання даної замітки не уточнювався. Найімовірніше, до нього приєднається виконавець ролі Професора Ікс - Патрік Стюарт. Постановник фільму Джеймс Менголд.
Переглядів: 727 | Додав: Elnino | Теги: Росомаха 3, кіно, Untitled Wolverine Sequel, новини, рейтинг R | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |