RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 14 » Рейтинг «Першого месника 3» досяг 100 відсотків
14:53
Рейтинг «Першого месника 3» досяг 100 відсотків
Провідні профільні видання, які пишуть про кіно, опублікували свої рецензії на фільм "Перший месник 3: Протистояння", і через добу після світової прем'єри рейтинг проекту становив 100 відсотків на сайті RottenTomatoes.

"Перший месник 3" по своїй суті - це глибоке дослідження суті дружби і сім'ї і того, на які жертви варто піти, щоб зберегти і те, і інше ", - пише автор газети USA Today Брайан Трутт.

"Це найбільш зріла і грунтовна картина, народжена в кінематографічному всесвіті Marvel", - підкреслює рецензент видання Variety Джастін Чанг.



"Якщо і існує ризик, що формула розвитку, запропонована Marvel, почне пробуксовувати, то у випадку з цим фільмом немає ніяких свідчень на користь цього припущення." Протистояння "- практично створене для задоволення масового глядача", - додає критик видання Top Film Джордан Фарлі .

"Це дуже розумний повноцінний трилер, якість якого цілком відповідає масштабам блокбастера." Перший месник 3 "- кращий фільм студії Marvel на сьогоднішній день", - стверджує автор журналу Empire Ден Джоулінг.

Нагадаємо, що в широкий прокат картина вийде на початку травня 2016 року. У фільмі знімалися Скарлетт Йоханссон, Том Холленд, Кріс Еванс, Елізабет Олсен, Роберт Дауні мл., Себастіан Стен, Пол Радд, Маріса Томей, Емілі ВанКемп, Чедвік Боузман і інші актори.
Джерело: RottenTomatoes
Переглядів: 704 | Додав: Elnino | Теги: кіно, рейтинг, критики, Протистояння, Перший месник 3, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |