RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 26 » Райану Гослінгу запропонована роль Ніла Армстронга
17:16
Райану Гослінгу запропонована роль Ніла Армстронга
Кіностудія Universal не відмовилася від своїх планів зняти біографічний фільм, присвячений першій людині на Місяці Нілу Армстронгу. Як повідомляє видання Deadline, головна роль у картині запропонована акторові Райану Гослінгу ("Мисливці на гангстерів") .

Проект буде заснований на книзі Джеймса Хансена під назвою "Перша людина: Життя Ніла Армстронга" і хронології історичної місії "Аполлона 11", що відбулася в 1969 році. Постановником картини числиться Дем'єн Шазелл, з яким Гослінг вже зустрічався на знімальному майданчику картини "Ла Ла Ленд", що виходить в прокат в 2016 році.



Нагадаємо, що, крім знаменитої експедиції на Місяць, у Ніла Армстронга були й інші видатні, але дещо призабуті досягнення. Зокрема, саме він першим здійснив стиковку двох космічних кораблів на орбіті Землі. У 1970 році у складі американської делегації Армстронг побував у Радянському Союзі, де був із захопленням прийнятий, як простими громадянами, так і високопоставленими чиновниками. Після відходу з NASA займався викладацькою діяльністю та бізнесом. Помер в 2012 році.

Терміни робіт над картиною і її можливий прокатний графік на момент написання даної замітки не уточнювався. У 2016 році глядачі зможуть побачити Райана Гослінга в драмі "Гра на зниження".
Переглядів: 758 | Додав: Elnino | Теги: Ніл Армстронг, новини кіно, Райану Гослінг, Дэмьен Шазелл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |