RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 17 » Райан Рейнольдс зіграє у фантастичній драмі «Життя»
11:21
Райан Рейнольдс зіграє у фантастичній драмі «Життя»
Райан Рейнольдс продовжить співпрацю з Реттом Різом і Полом Верніком, які написали сценарій для фільму "Дедпул". Як повідомляє видання Deadline, актор зіграє одну з головних ролей у фантастичній драмі під назвою "Життя", сценаристами якої будуть його колеги по "Дедпулу".

Сюжет будуватиметься навколо екіпажу Міжнародної космічної станції, який одержує зразки з Марса і виявляє в них присутність якоїсь форми життя, яка. виявляється куди більш високорозвиненою, ніж здавалося астронавтам на початку.

Передбачається, що головну жіночу роль зіграє Ребекка Фергюсон, знайома глядачам по бойовику "Місія нездійсненна 5:Нація ізгоїв". Постановником картини числиться шведський режисер Деніел Еспіноза, в активі якого такі фільми, як "Код доступу" Кейптаун "і" Номер 44 ". Знімальний графік" Життя "і можлива дата прем'єри поки не уточнюються.



Нагадаємо, що фільм "Дедпул" за участю Рейнольдса стартував в північноамериканському і міжнародному прокаті з цілою низкою рекордів. До кінця перших вихідних його світові касові збори склали 260 мільйонів доларів. Це один з кращих результатів серед супергероїчних фільмів і кращий серед кінопроектів з "дорослим" рейтингом R.
Переглядів: 718 | Додав: Elnino | Теги: життя, кіно, новини, Деніел Еспіноза, Марс, Райан Рейнольдс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |