RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Грудень » 6 » Райан Рейнольдс погодився зіграти Дедпула
22:44
Райан Рейнольдс погодився зіграти Дедпула
Райан Рейнольдс підписав контракт про участь у фільмі "Дедпул", в якому йому дісталася титульна роль. Як повідомляє видання Deadline, зйомки картини повинні стартувати в березні 2015 року.

Найімовірніше, образ головного героя не буде мати нічого спільного з трактуванням, запропонованим у фільмі "Люди Ікс: Початок. Росомаха". Сценарій картини підготовлений Ретті Різом і Полом Верником, які раніше працювали над сюжетом фільму "Зомбіленд". Постановником призначений Тім Міллер.

Нагадаємо, що Дедпул, прозваний "балакучим найманцем", один з найбільш "молодих" супергероїв з всесвіту "Люди Ікс". Він вперше з'явився в серії коміксів в 1991 році і відразу обзавівся значною фанбазой. Як і Росомаха, Дедпул був підданий дослідам в рамках програми "Зброя Ікс", в результаті яких отримав здатність до швидкого зцілення й опору отруйним речовинам. Є майстром рукопашного бою, блискуче володіє багатьма видами холодної та вогнепальної зброї, відмінний тактик і стратег. По праву вважається одним з найнебезпечніших героїв всесвіту "Люди Ікс"

Прем'єра фільму призначена на 12 лютого 2016 року. На своїй офіційній сторінці в Twitter Райан Рейнольдс підтвердив свою участь у проекті, супроводивши коментар вельми красномовною ілюстрацією.

Переглядів: 635 | Додав: Elnino | Теги: Дедпул, Райан Рейнольдс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |