RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 5 » Райан Куглер стане режисером «Чорної Пантери»
20:39
Райан Куглер стане режисером «Чорної Пантери»
Студія Marvel запропонувала посаду режисера фільму "Чорна Пантера" творцеві спортивної драми "Крід: Спадщина Роккі" Райану Куглеру. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Variety. Примітно, що це вже друга спроба Marvel залучити Куглера до роботи, переговори, що проходили на початку осені, не вінчалися успіхом.

Раніше найбільш перспективним кандидатом вважалася Ава Дюверном, однак вона відмовилася від участі в проекті. Фільм буде заснований на сценарії, який підготує Джо Роберт Коул. Його прем'єра має відбутися 6 липня 2018.



Нагадаємо, що персонаж дебютував в 1966 році. Його творцями були Стен Лі і Джек Кірбі. Під маскою Чорної Пантери в різний час переховувалися різні герої, але всі вони так чи інакше були пов'язані з вигаданою африканською країною Вакандою. Саме ця держава стала першою добувати унікальний матеріал - вібраніум, з якого був виготовлений щит Капітана Америки. Цінні корисні копалини залучали іноземних завойовників, які намагалися підкорити Ваканду, тому Чорна Пантера був змушений у підсумку заручитися підтримкою Месників, щоб відстояти незалежність своєї батьківщини. Одночасно він став важливим членом команди. Здібності Чорної Пантери цілком людські.
Переглядів: 558 | Додав: Elnino | Теги: фільм, новини, Чорна Пантера, Райан Куглер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |