RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 17 » Райан Гослінг отримає роль в сиквелі «Той, що біжить по лезу бритви »?
18:21
Райан Гослінг отримає роль в сиквелі «Той, що біжить по лезу бритви »?
Райан Гослінг продовжує поповнювати список своїх майбутніх проектів. Нещодавно ми писали про те, що він може зіграти в мюзиклі Дем'єна Шазелла La La Land і в хоррорі Гільєрмо дель Торо «Особняк з привидами». Тепер The Hollywood Reporter повідомляє, що актор приступив до переговорів про те, щоб виконати головну роль у сиквелі «Той, що біжить по лезу бритви ». Поки невідомо, який саме образ запропонований Гослінгу.

У режисерському кріслі нового фільму розташувався Дені Вільньов («Полонянки»). А сценарій написали Хемптон Фенчер і Майкл Грін, що працювали над оригінальною картиною. До ролі Ріка Декарда в сиквелі повернеться Харрісон Форд. Продюсерські функції проекту візьмуть на себе Бад Йоркін, Ендрю Косів, Бродерік Джонсон і Рідлі Скотт. Права на франшизу належать компанії Alcon Entertainment, яка планує створення як сиквела, так і приквелів культового науково-фантастичного трилера.



Сюжет майбутнього фільму заснований на ідеї, що належить Фенчеру і Скотту. Події картини розгорнуться через кілька десятиліть після закінчення історії стрічки 1982 року, в якій герой Форда повинен був вистежити і знищити реплікантів, які втекли.



На даний момент Райан Гослінг зайнятий на зйомках драми «Велика гра на пониження. Таємні пружини фінансової катастрофи », де його колегами по знімальному майданчику стали Крістіан Бейл, Бред Пітт і Стів Карелл. А незабаром актора можна буде побачити в музичній драмі «Невагомість».
Переглядів: 563 | Додав: Elnino | Теги: той, Райан Гослінг, новини, що біжить по лезу бритви 2 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |