RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 30 » «Проповідник» продовжено на другий сезон
23:10
«Проповідник» продовжено на другий сезон
Кабельний канал AMC продовжив драму Сета Рогена, Івена Голдберга і Сема Кетліна "Проповідник" на другий сезон. Продовження серіалу, заснованого на коміксі Гарта Енніса і Стіва Діллона, буде на три епізоди довше першого сезону, тобто, складатиметься з тринадцяти серій. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Шлях до екрану "Проповідника", головну роль в якому виконує Домінік Купер, був довгим. Вперше робота над проектом у форматі повнометражного фільму почалася в 2008 році, а в 2014 році AMC замовив виробництво пілотної серії. Продюсери оголосили кастинг, в результаті якого на основні ролі були затверджені Рут Негг і Джозеф Ґілґан.



Серіал спільного виробництва Sony Pictures Television і ABC Studios займає на каналі друге за популярністю місце у ключовій для рекламодавців категорії глядачів від 18 до 49 років і від 25 до 54 років.

"" Проповідник "- особлива телевізійна програма, і ми горимо бажанням поділитися залишками божевільного першого сезону, а тепер і другим з шанувальниками шоу, - сказав у своїй заяві президент AMC Чарлі Колльер. - Сем, Сет, Івен і решта творчою команда добилися неймовірного успіху , екранізувавши графічну новелу Гарта Енніса. Ми хочемо провести більше часу з цими незабутніми персонажами, де б вони не знаходилися - на небесах, в пеклі, в Техасі або за його межами ".
Переглядів: 825 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, Проповідник, AMC, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |