RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 18 » Прокат фільму «Дедпул» заборонений в Китаї
17:53
Прокат фільму «Дедпул» заборонений в Китаї
Фільм "Дедпул", заснований на популярній серії коміксів, не отримав прокатного посвідчення в Китаї. Як стверджує китайське видання MTime, державні цензори порахували, що картина містить занадто багато відвертих еротичних сцен, шокуючих епізодів насильства, а його герої вживають вирази, які не повинні звучати з великих екранів.

Відзначимо, що втрата китайського ринку, безумовно, стане дуже болючою для проекту студії 20th Century Fox, так як традиційно фільми за мотивами коміксів користуються в Китаї великим попитом. Представники компанії поки утримуються від коментарів з цього приводу.



У фільмі "Дедпул" знімалися Морена Баккарін, Райан Рейнольдс, Джина Карано, Ед Скрейн, Тейлор Хіксон, Стен Лі, ТіДжей Міллер, Рейчел Шин, Джед Ріїс, Андре Трікотеукс та інші актори. Режисер Тім Міллер. На батьківщині картина отримала "дорослий" рейтинг R по тим же самим причинам, які вказали у своєму рішенні китайські наглядові органи. У світовий прокат картина буде випущена 12 лютого 2016.

Нагадаємо, що 2015 виявився для студії 20th Century Fox невдалим в основному через гучний провал іншого проекту за мотивами коміксів Marvel - "Фантастичної четвірки".
Переглядів: 803 | Додав: Elnino | Теги: заборона, китай, Дедпул, кіно, новини, прокат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |