RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 12 » Продюсер «Трьох іксів» подав до суду на Віна Дізеля
14:29
Продюсер «Трьох іксів» подав до суду на Віна Дізеля
Він Дізель названий відповідачем у позові, який подав до верховного суду Лос-Анджелеса продюсер Джордж Закк, який співпрацював з актором під час роботи над такими проектами, як "Три ікси", "Хроніки Ріддіка" і іншими. Про це повідомляє видання The Wrap.

Як стверджується в документах, наданих суду, Закк співпрацював зі студією Дізеля One Race Films і в якості компенсації він повинен був отримати від 250 до 275 тисяч доларів. Також він повинен був згадуватися в якості відповідального продюсера в титрах всіх спільних кінопроектів.



Ця співпраця була припинена в 2007 році, проте контракт колишніх партнерів припускав поширення його умов на всі можливі продовження фільмів за участю Дізеля Це, на думку позивача, дозволяє йому вимагати 275 тисяч доларів і згадка в якості продюсера майбутнього продовження "Трьох іксів" під назвою " Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа ".

Представники самого Віна Дізеля поки не прокоментували претензії Джорджа Закка. Нагадаємо, що третя серія "Трьох іксів" повинна бути випущена в прокат 20 січня 2017 року. У картині також знімалися Ніна Добрев, Семюел Л. Джексон, Айс Кьюб, Рубі Роуз, Тоні Коллетт, Дипика Падукон, Джет Лі, Тоні Джа, Ел Сапьенза і інші актори.
Переглядів: 762 | Додав: Elnino | Теги: Джордж Закк, Три ікси, скандал, новини, суд, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |