RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 23 » Продюсер «Славних хлопців» звинуватив Warner Bros. у приховуванні доходів
19:15
Продюсер «Славних хлопців» звинуватив Warner Bros. у приховуванні доходів
Продюсер знаменитої гангстерської драми "Славні хлопці" Ірвін Вінклер подав до суду на кінокомпанію Warner Bros. звинувативши останню в систематичному приховуванні доходів і відмову від виплати належної йому компенсації. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Як стверджує позивач, студія не тільки заявила, що проект був збитковим в прокаті, а й приводить недостовірні дані про прибуток, отриманого від продажу картини на різних носіях. У документах, наданих представниками Уінклера, вказується, що виробничий бюджет фільму склав всього 30 мільйонів доларів, а світові касові збори досягли 275 млн. Таким чином, вважає позивач, після вирахування всіх витрат студія приховала фактичні надходження більш ніж на 140 млн., доларів.



У позові також наголошується, що в 2009 році студія показала у своїх фінансових звітах, що заробила всього 32 млн доларів від продажу фільму "Славні хлопці" на різних носіях, тоді як реальні надходження перевищили 128 млн., доларів.

Настільки значну затримку з подачею відповідного позову Вінклер пояснив тим, що лише в 2014 році виявив невідповідності у фінансових звітах Warner Bros. Представники самої студії заявили, що всі звинувачення не мають під собою підстави і будуть спростовані в суді.
Переглядів: 467 | Додав: Elnino | Теги: Славні хлопці, Warner Bros., новини, Ірвін Вінклер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |