RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 1 » Про Джона Сноу знімуть сольний телефільм
09:56
Про Джона Сноу знімуть сольний телефільм
Джон Сноу, вірніше, таємниця його походження стане сюжетом першого сольного фільму, яким почнеться серія телефільмів, присвячених окремим популярним героям серіалу "Гра престолів". Видання Bullst цитує автора циклу "Пісня льоду і вогню" Джорджа Р.Р. Мартіна, який повідомив цю новину в своєму блозі.

Таким чином, стала зрозуміла причина настільки повільної роботи письменника над шостим романом "Вітру зими" - Мартін разом з командою сценаристів займалися написанням сценарію до фільму, на виробництво якого канал HBO дав "зелене світло".



Деталі сюжету майбутнього півторагодинного проекту тримаються в строгому секреті, проте, джерела говорять про те, що у фільмі буде відкрита завіса таємниці над походженням майбутнього Лорда-командувача Нічного Дозору, відомого як бастард Неда Старка, доля якого хвилює фанатів і літературного першоджерела, і серіалу з моменту завершення п'ятого сезону шоу.
Зйомки фільму з робочою назвою "Бастард" почнуться на початку червня поточного року в Північній Ірландії. Передбачається, що Шон Бін, Мішель Фейрлі, Чарльз Денс, Йен МакЕлхінні, Стівен Діллейн, Пітер Вон і Марк Едді повернуться до своїх ролей. На момент написання замітки оголошений кастинг на роль Джона Сноу в дитинстві. Прем'єра телефільму запланована на грудень 2016 року.

Нагадаємо, що шостий сезон "Гри престолів" дебютує 24 квітня 2016 року.
Переглядів: 993 | Додав: Elnino | Теги: Гра престолів, фільм, новини, Джон Сноу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |