RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 25 » Про Брітні Спірс знімуть фільм
23:28
Про Брітні Спірс знімуть фільм
За кілька днів до релізу нового альбому Брітні Спірс "Glory" канал Lifetime замовив виробництво телевізійного байопіку, присвяченого співачці. Наташа Бассетт ( "Аве, Цезар!") Затверджена на головну роль в двогодинному телепроекті, який описується Lifetime як "правдива хвилююча історія про сходження до успіху, падіння і відродження". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У фільмі "Брітні" буде показано початок кар'єри Спірс, молоденької дівчини з Луїзіани, її стосунки з Джастіном Тімберлейком, а також непрості часи розлучення її батьків. У фільмі буде розказано про два шлюби поп-зірки - з Джейсоном Александром і Кевіном Федерлайном, про втрату опіки над синами до того, як вона заново побудувала свою кар'єру і показала себе сильним гравцем в розважальній індустрії.



Виробництвом "Брітні", яким займеться студія Asylum Entertainment ( "Кільце вогню"), розпочнеться 19 вересня 2016 року в Ванкувері. Сценарій напише Енн-Марі Хесс, а режисерське крісло займе Леслі Лібман ( "Області темряви"). Прем'єра фільму запланована на 2017 рік.

Реліз нового альбому співачки "Glory" відбудеться 26 серпня 2016 року. 28 серпня співачка візьме участь у щорічній музичній премії MTV Video Music Awards.
Переглядів: 754 | Додав: Elnino | Теги: Брітні Спірс, Наташа Бассетт, lifetime, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |