RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Призначено шоураннерів в міні-серіал «Захисники»
18:27
Призначено шоураннерів в міні-серіал «Захисники»
Шоураннери другого сезону серіалу "Шибайголова" Дуглас Петрі і Марко Рамірез візьмуть на себе ті ж обов'язки в кросовері "Захисники". В якості виконавчого продюсера до них приєднається Дрю Годдард, який розробив "Шибайголову" для Marvel. Спочатку Годдард повинен був стати шоураннером серіалу, проте, обмежився участю в якості консультанта. Про це повідомляє видання Deadline.

В "Захисниках" зберуться головні персонажі чотирьох супергероїчних шоу Netflix - Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) і Залізний Кулак (Фінн Джонс), щоб разом протистояти загрозі, яку вони не здолають поодинці. Шоу створене за мотивами серії коміксів Marvel, що випускалася з 1971 року про групу супергероїв (в оригінальному коміксі команда Захисників складалася з Доктора Стренжа, Халка, Срібного Серфера і Немор). Серіал вийде в 2017 році після прем'єри "Люка Кейджа" (30 вересня 2016 року) і "Залізного кулака", що знаходиться на момент написання замітки в роботі, який також дебютує в 2017 році.



"Ми раді можливості зібрати наших чотирьох вуличних героїв в епічній історії, придуманій Дагом і Марко, чия робота в" Шибайголові "говорить сама за себе, - сказав у своїй заяві глава Marvel Television і виконавчий продюсер" Захисників "Джеф Лоеб. - Вони створюють не тільки чудовий екшн і пригоди, але привносять душу і гумор, які і роблять нас Marvel. А разом з Дрю Годдардом у нас вийде така ж чудова команда, що і у самих Захисників ".
Переглядів: 673 | Додав: Elnino | Теги: Дуглас Петрі, Marvel, шоураннер, Захисники, новини, Марко Рамірез | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |