RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 12 » Прем'єру «Великого зрівнювача 2"» відкладено на рік
23:39
Прем'єру «Великого зрівнювача 2"» відкладено на рік
Сиквел фільму "Великий зрівнювач", в якому головну роль зіграв Дензел Вашингтон, не вийде в 2016 році, як передбачалося раніше. Кіностудія Columbia Pictures анонсувала нову дату прем'єри картини - 29 вересня 2017 року.

Чи повернеться в продовження хтось із учасників першої серії, поки не уточнюється. Невідомо також, чи залишиться в режисерському кріслі Антуан Фукуа, з яким Вашингтон продовжить співпрацю на знімальному майданчику римейка класичного вестерну "Чудесна сімка".

Нагадаємо, що проект був знятий за мотивами популярного телевізійного серіалу "Зрівнювач", що демонструвався з 1985 по 1989. У центрі сюжету колишній командир спецпідрозділу по імені Роберт Макколл, який зімітував свою смерть і тепер веде нічим не примітний спосіб життя в Бостоні. Одного разу, заступивши за молоду дівчину, він опиняється віч-на-віч з жорстким гангстерським угрупованням вихідців з колишнього Радянського Союзу.



Проект був успішним у прокаті. Його виробничий бюджет склав 55 мільйонів доларів, домашні збори - 101 мільйонів доларів, а світові - 192 мільйони доларів. У картині знімалися Хлоя Грейс Морец, Мелісса Лео, Мартон Чокаш, Хейлі Беннетт, Девід Харбор, Френкі Імбергамо, Роберт Уолберг, Вільям Ксіфарас, Аллен Мальдонадо та інші актори.
Переглядів: 552 | Додав: Elnino | Теги: фільм, новини, Дензел Вашингтон, Великий зрівнювач 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |