RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 25 » Прем'єрні рейтинги «Проповідника» виявилися скромними
08:44
Прем'єрні рейтинги «Проповідника» виявилися скромними
Прем'єрі нового серіалу каналу AMC "Проповідник", що відбулася в неділю, 22 травня 2016 року, не завадило б божественне втручання. Зіткнувшись з потужними конкурентами на інших каналах, телеадаптація однойменної графічної новели Гарта Енніса і Стіва Діллона, завоювала досить скромні рейтинги. Про це повідомляє видання The Wrap.

Перший епізод драми, створеної виконавчими продюсерами шоу Сетом Рогеном і Івеном Голдбергом, привернув увагу скромних 2,4 мільйона телеглядачів і завоював рейтинг 0,9 серед ключової аудиторії глядачів від 18 до 49 років за даними Nielsen.

Суперниками серіалу в недільний вечір виступали серіал HBO "Гра престолів" (7,9 мільйона глядачів, рейтинг 4,0), повторна гра після нічиєї НБА по TNT (8 мільйонів телеглядачів, рейтинг 3,1) і ключова гра НХЛ по NBC.

Однак "Проповіднику" рано опускати руки, спираючись на досвід інших шоу AMC. Так, перший епізод "Божевільних" свого часу привернув тільки 1,7 мільйона глядачів, а прем'єра "Пуститися берега " і того менше - всього 1,4 мільйона чоловік. Початкові скромні рейтинги не завадили обом драмам завоювати безліч професійних нагород і глядацької любові.



У новій драмі AMC Домінік Купер виконує роль проповідника з Техасу з похмурим минулим Джессі Кастера. Ставши мимовільним учасником надприродної події, Джессі в компанії його колишньої дівчини Тюліп (Рут Негг) і ірландського вампіра Кессіді (Джозеф Ґілґан) відправляється на пошуки Бога, щоб закликати того до відповіді.
Сем Кетлін, який написав сценарій до пілота, є шоураннером і виконавчим продюсером "Проповідника".
Переглядів: 682 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Проповідник, рейтинг, AMC, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |