RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 21 » Прем'єра «Зоряних війн 8» відкладена
11:40
Прем'єра «Зоряних війн 8» відкладена
Компанії Walt Disney і Lucasfilm відклали прем'єру фільму "Зоряні війни: Епізод 8". В офіційному прес-релізі повідомляється, що замість 26 травня 2017, восьмий епізод саги буде випущений 15 грудня 2017. Причина зміни прокатного графіка не уточнюється.

Відзначимо, що раніше з'явилася не підтверджена офіційно інформація про те, що сценарій картини був відправлений на доопрацювання. Нова дата прем'єри збігається з датою релізу фільму студії Warmer Bros. "Першому гравцеві приготуватися". Цілком можливо, приблизно в цей же час в прокат буде випущений ще один очевидний блокбастер - "Аватар 2".

Також студія Walt Disney змінила прокатний графік картини "Піратів Карибського моря 5: Мерці не розповідають казки". Проект буде представлений глядачам 26 травня 2017, замість 7 липня 2017. Ця перестановка також не пояснюється.



Нагадаємо, що у восьмому епізоді "Зоряних воєн" зніматимуться Дейзі Рідлі, Адам Драйвер, Оскар Айзек, Домналл Глісон, Марк Хемілл, Кері Фішер, Гвендолін Крісті, Джон Бойега, Бенісіо Дель Торо, та інші актори. Участь Харрісона Форда, який зіграв у сьомому епізоді контрабандиста Хана Соло, поки залишається під питанням. Постановником призначений Райан Джонсон.
Переглядів: 680 | Додав: Elnino | Теги: Зоряні війни: Епізод 8, Lucasfilm, новини, Дата, walt disney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |