RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 1 » Прем'єра продовження фільму «Дзвінок» скасована
19:51
Прем'єра продовження фільму «Дзвінок» скасована
Кіностудія Paramount Pictures скасувала заплановану на 13 листопада 2015 прем'єру фільму "Дзвінки", який повинен був стати продовженням популярної серії фільмів жахів. Про це повідомляє видання Variety. Причина подібного рішення не уточнюється, так само як і новий прокатний графік.

У картині, режисером якої виступив Ф. Хав'єр Гутьєррес, знімалися Еймі Тігарден, Джонні Галецкі, Зак Реріг, Андреа Пауелл, Адам Фріст, Джилл Джейн Клементс, Кріс Грін, Андреа Лейн, Рікі Мьюз, Матильда Анна Інгрід Лутс та інші актори.

Сюжет мав будуватися навколо молодого чоловіка на ім'я Холт, який раптово віддаляється від своєї дівчини, після перегляду знайомої всім шанувальникам цієї франшизи відеокасети. Раніше стверджувалося, що у фільмі з'явиться один з головних героїв фільму "Дзвінок" і його продовження Ейден Келлер, син головної героїні, яку зіграла Наомі Уоттс.



Нагадаємо, що голлівудський варіант "Дзвінка", заснований на популярному японському фільмі жахів, був випущений в 2002 році. Його постановником став творець "Піратів Карибського моря" Гор Вербінські. Виробничий бюджет проекту склав всього сорок вісім мільйонів доларів, а заробив він у світовому прокаті 249 млн., доларів, ставши справжньою сенсацією для свого часу.
Переглядів: 514 | Додав: Elnino | Теги: Дзвінки, скасовано, новини, Paramount Pictures, Ф. Хав'єр Гутьєррес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |