RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 1 » Прем'єра п'ятої частини «Іншого світу» відкладена
20:23
Прем'єра п'ятої частини «Іншого світу» відкладена
Кіностудія Screen Gems відклала прем'єру фільму "Інший світ 5: Війни крові". Згідно з інформацією сайту Boxofficemojo, замість 14 жовтня 2016 року, як планувалося раніше, картина буде представлена ​​глядачам 6 січня 2017 року.

Причина зміни прокатного графіка не уточнюється. В цей же день має відбутися прем'єра заснованої на реальних подіях драми під назвою "Мена", а ще через тиждень стартує відразу кілька фантастичних кінопроектів, серед яких "Монстр-траки" і "Геошторм", які теоретично можуть претендувати на ту ж саму аудиторію.



У п'ятій частині "Іншого світу" знімалися Тео Джеймс, Кейт Бекінсейл, Чарльз Денс, Лара Пулвер, Бредлі Джеймс, Тобіаш Мензес, Олівер Старк, Брайан Каспе, Девід Боулз, Ден Бредфорд і інші актори. Постановником виступила Анна Ферстер, яка довгий час співпрацювала в якості оператора з Роландом Еммеріхом.

Відзначимо, що четверта серія під назвою "Інший світ 4: Пробудження", випущена в 2012 році, провалився в прокаті, заробивши лише 160 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 70 мільйонів доларів.

Що стосується Кейт Бекінсейл, то в 2016 році глядачі зможуть побачити її в трилері під назвою "Кімната розчарувань", прем'єра якого запланована на листопад.
Переглядів: 740 | Додав: Elnino | Теги: Війни крові, Інший світ 5, новини, Дата, ПРЕМ'ЄРА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |