RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 21 » Прем'єра «П'ятниці 13-те» відкладена на рік
14:03
Прем'єра «П'ятниці 13-те» відкладена на рік
Кіностудія Paramount Pictures перенесла прем'єру фільму жахів "П'ятниця 13-те". Як повідомляється в офіційному прес-релізі, замість заявленого раніше 13 травня 2016 картина буде представлена ​​глядачам 13 січня 2017. З чим пов'язана зміна прокатного графіку проекту, не уточнюється.

Відзначимо, що франшиза "П'ятниця 13-те" складається з 10 сольних кінопроектів і одного кросовера - "Фредді проти Джейсона", випущеного в 2003 році. Постановником нової версії числиться Девід Брукнер, сценарист і режисер фільму жахів "ЗЛО".

Також стало відомо про те, що ще один фільм студії, створений в цьому ж жанрі, знайшов нову дату прем'єри. Йдеться про картину "Дзвінки", яка повинна стати продовженням популярної серії, заснованої на японських фільмах. Раніше студія Paramount скасувала намічений на 13 листопада 2015 реліз фільму без пояснення причин. Тепер же він заявлений на 1 квітня 2016 року.



У картині, за постановку якої відповідає Ф. Хав'єр Гутьєррес, ключові ролі виконали Еймі Тігарден, Джонні Галецкі, Зак Реріг, Андреа Пауелл, Адам Фріст, Джилл Джейн Клементс, Кріс Грін, Андреа Лейн, Рікі Мьюз, Матильда Анна Інгрід Лутс та інші актори .
Переглядів: 458 | Додав: Elnino | Теги: П'ятниця 13-те, дата виходу, Paramount Pictures, новиин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |