RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 20 » Прем'єра «Мільярдів» встановила новий рекорд на Showtime
15:44
Прем'єра «Мільярдів» встановила новий рекорд на Showtime
Прем'єра нової фінансової драми Showtime "Мільярди", головні ролі в якій виконують Пол Джаматті і Даміан Льюіс, стала найбільш рейтинговим дебютом оригінального серіалу на кабельному каналі з 2013 року. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, прем'єра зібрала біля екранів 2,99 мільйона чоловік. Ця цифра також включає в себе дані про передпоказ пілотного епізоду, який Showtime зробив доступним на початку місяця.

Таким чином "Мільярди" на різних платформах з початку місяця подивилося 1,6 мільйона чоловік, а в офіційну дату прем'єри, 17 січня 2016 року, 1,4 мільйона телеглядачів. Попередній рекорд належав серіалу "Рей Донован", прем'єра якого в 2013 році зацікавила 2,91 мільйона чоловік.



"Такий впевнений старт свідчать про своєчасність теми, магнетизму зоряного складу і талановитої роботи творців" Мільярдів ", - зазначив у своїй заяві президент Showtime Девід Невінс. - Я з нетерпінням чекаю, що скажуть наші передплатники про цілому сезону".

В "Мільярдах" місцем дії обраний світ фінансів, політики, корупції та влади. У центрі уваги опиняється протистояння двох амбітних і владних фігур - федерального прокурора США Чака Роадса (Джаматті) і мільярдера і короля хедж-фода Боба "Акса" Аксельрода (Льюїс). Серед основного акторського складу - Меггі Сіфф, Малін Акерман, Тобі Мур, Девід Костабайл і Кондоль Рашад. Серіал створений Брайаном Коппельманом і Девідом Левіним ("Тринадцять друзів Оушена") у співавторстві з фінансовим оглядачем The New York Times Ендрю Соркіним, автором бестселера "Too Big to Fail", що ліг в основу телефільму HBO "Занадто крутий для невдачі".
Переглядів: 1242 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Showtime, Мільярди, новини, рекорд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |