RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 8 » Прем'єра «Грінча» - викрадача Різдва "відкладена на рік
21:31
Прем'єра «Грінча» - викрадача Різдва "відкладена на рік
Кіностудія Illumination Entertainment відклала на рік прем'єру анімаційного фільму "Грінч - викрадач Різдва". Як повідомляє видання Deadline, замість 10 листопада 2017 року, як планувалося раніше, проект буде представлений глядачам 9 листопада 2018 року.

Причина зміни прокатного графіка не уточнюється. У зазначену дату у мультфільму немає прямих конкурентів, однак рівно через тиждень вийде фільм "Фантастичні тварини і де вони мешкають 2", орієнтований приблизно на ту ж аудиторію.



Нагадаємо, що проект буде заснований на однойменному творі письменника Доктора Сюсса, опублікованому в 1957 році. За сюжетом дія відбувається в казковому місті Хторвіль, жителі якого одного разу образили свого одноплемінника Грінча, і останній задумав позбавити їх головного свята - Різдва.

Постановником мультфільму значиться Пітер Канделенд. Очікується, що самого Грінча озвучить британський актор Бенедикт Камбербетч. Дистриб'ютором проекту буде Universal Pictures.

У 2000 році студія випустила повнометражний фільм за мотивами твору Доктора Сюсса. Головну роль в ньому зіграв Джим Керрі, який перебував тоді на піку своєї слави. Незважаючи на неоднозначну критику, фільм заробив у прокаті понад 340 мільйонів доларів.
Переглядів: 844 | Додав: Elnino | Теги: Грінч, викрадач Різдва, Illumination Entertainment, новини, Дата, 2018 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |