RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 13 » Прем'єра бойовика «Падіння Лондона» перенесена
12:28
Прем'єра бойовика «Падіння Лондона» перенесена
Кіностудія Gramercy Pictures анонсувала зміну прокатного графіка бойовика "Падіння Лондона". Як повідомляється в офіційному прес-релізі, картина не вийде 2 жовтня 2015, як планувалося раніше, а буде представлена ​​глядачам 22 січня 2016.

Причина перенесення прем'єри не уточнюється, але, найімовірніше, вона пояснюється недавнім рішенням кіностудії 20th Century Fox випустити свій фільм "Марсіянин" саме 2 жовтня 2015.

Нагадаємо, що дія "Падіння Лондона" відбуватиметься одразу після раптової кончини британського прем'єр-міністра. Лідери провідних світових держав збираються на похорон, і цим вирішують скористатися терористи, щоб знищити їх. Єдина надія на порятунок - це американський президент і його вірний агент Секретної Служби, яким приходить на підмогу співробітник британської розвідки.



У фільмі знімалися Джерард Батлер, Шарлотта Райлі, Морган Фріман, Мелісса Лео, Джекі Ерл Хейлі, Аарон Екхарт, Анджела Бассетт, Рада Мітчелл, Колін Селмон, Роберт Форстер та інші актори.

Перша серія бойовика під назвою "Падіння Олімпу" була випущена в 2013 році. Її досягнення в прокаті виявилися досить скромні. При виробничому бюджеті в 70 мільйонів доларів фільм заробив лише 161 мільйон доларів.
 
Переглядів: 555 | Додав: Elnino | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |