RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Прем'єра «Бен-Гура» відкладена
09:24
Прем'єра «Бен-Гура» відкладена
Кіностудії MGM і Paramount Pictures відклали прем'єру фільму "Бен-Гур", який знімає російський режисер Тимур Бекмамбетов. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, замість 26 лютого 2016, як планувалося раніше, проект буде представлений глядачам 12 серпня 2016.

Причини зміни прокатного графіка картини не уточнюються. Варто відзначити, що конкурувати новій екранізації знаменитого твору Лью Уоллеса належить з фантастичним фільмом "Загін самогубців", який стартує на тиждень раніше. Також 12 серпня в прокат вийде крупнобюджетний проект студії Walt Disney "Дракон Піта".

Дія "Бен-Гура" відбувається в Юдеї в першому столітті нашої ери, коли країна перебувала під римським пануванням. У центрі сюжету місцевий аристократ Юда Бен Гур, який через зраду друга стає рабом, а потім по волі випадку стає прийомним сином римського вельможі. Він повертається на батьківщину, щоб помститися за зраду і знайти матір і сестру.



Головну роль виконав Джек Х'юстон, у фільмі також знімалися Назанін Боніаді, Йохан Філіп Асбек, Родріго Санторо, Мойзес Аріас, Морган Фріман, Тобі Кеббелл та інші актори. Нагадаємо, що це буде вже друга голлівудська екранізація твору.
Переглядів: 500 | Додав: Elnino | Теги: Тимур Бекмамбетов, Бен-Гур, дата виходу, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |