RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Жовтень » 1 » Повернення в Zомбіленд
19:22
Повернення в Zомбіленд
Як повідомляє Deadline, студія Sony Pictures призначила Дейва Каллахема («Нестримні», «Годзілла») сценаристом сиквелу картини «Ласкаво просимо в Zомбіленд». Керівництво кінокомпанії також проводить переговори з режисером Рубеном Флейшером, пропонуючи йому повернутися до роботи над продовженням культового фільму. 

У 2009 році «Ласкаво просимо в Zомбіленд» не лише був тепло зустрінутий критиками, а й заробив у прокаті понад $ 102 млн при бюджеті в $ 23,6 млн. Студія відразу ж замислилася про сиквел, до роботи над яким на той момент були готові повернутися всі учасники першого фільму. Однак творці картини не змогли підшукати гідний сценарій, а два роки тому Флейшер навіть оголосив про те, що проект заморожений. 



Сценаристи Ретт Різ і Пол Верник спробували створити на основі фільму телесеріал, але пілотний епізод не отримав зелене світло від керівництва Amazon Studios. 

Поки не повідомляється, чи вдасться студії Sony знову зібрати четвірку виконавців головних ролей. У 2012 році Флейшер розповів про те, що планував зробити «Ласкаво просимо в Zомбіленд 2» прямим продовженням оригінального фільму, в якому компанію Таллахассі, Коламбусу, Уїчиті і Літл-Року повинні були скласти кілька нових борців з живими мерцями.

Переглядів: 498 | Додав: Elnino | Теги: Вітаємо у Зомбіленді 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |