RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 13 » «Посіпаки» впевнено очолили бокс-офіс США
19:50
«Посіпаки» впевнено очолили бокс-офіс США
За свої прем'єрні вихідні в американському прокаті мультфільм «Посіпаки» заробив $ 115,2 млн, зайнявши не тільки першу сходинку бокс-офісу 10-12 липня, але і другу в списку найуспішніших дебютів в історії анімації. Лідерство в цій категорії, як і раніше належить «Шреку Третьому», який стартував з сумою $ 121,6 млн.

Тим часом критики поставилися до спін-оффу мульта «Нікчемний я» не так захоплено, як прості глядачі. Самі милосердні з рецензентів відзначають, що жовтопузі веселуни цілком здатні догодити своїм відданим фанатам, але не більше того. Тоді як менш розташовані до поблажливості кінознавці уїдливо пишуть, що Міньйони хоч і виглядають, як антидепресант «Паксил», проте зовсім не позбавляють глядачів від депресії, а швидше викликають її.



На даний момент загальносвітові збори «Міньйонів» становлять $ 395,7 млн, і ця сума в п'ять разів перевищує виробничий бюджет картини. Таким чином, щоб відзначити чергову перемогу, босам студії Universal немає необхідності читати рецензії на мультфільм.

На другому місці зі значним відривом від лідера розташувався пригодницький екшн «Світ Юрського періоду». За свій п'ятий тиждень прокату цей проект зумів заробити всього $ 18,1 млн, проте він і не повинен нікому нічого доводити: всі свої рекорди фільм Коліна Треворроу вже встановив. Варто, щоправда, відзначити, що з $ 1,465 млрд загальносвітових зборів хижі динозаври непомітно підкралися впритул до «Форсажу 7». З сумою $ 1,511 млрд, високошвидкісний бойовик зараз займає перше місце в списку найкасовіших картин поточного року, і четверте - в топі найбільш прибуткових проектів в історії кіно.



На третій позиції влаштувався мультфільм «Думками навиворіт». На четвертому тижні показів в американських кінотеатрах проект студії Pixar зібрав $ 17,1 млн, збільшивши свою домашню касу до $ 283,6 млн. Через «Міньйонів» та інших конкурентів картина втратила 43% своїх глядачів, але це не біда: при бюджеті $ 175 млн її загальносвітові збори становлять вже $ 435,4 млн. Це говорить про те, що тепер будь-яку сміливу ідею витівника Піта Доктера боси студії будуть приймати якщо не на ура, то як мінімум з інтересом.



«Термінатор: Генезис», який так і не виправдав надій своїх творців, сором'язливо причаївся на четвертому місці з сумою $ 13,7 млн. І це незважаючи на те, що на минулому уікенді блокбастер відкрився в 14 країнах по всьому світу, включаючи Німеччину, Італію та Японію. Арнольд Шварценеггер хоч і заявив в «Генезисі», що він «старий, але не марний», касові збори говорять студії Paramount про зворотне: на виробництво фільму було витрачено $ 155 млн, а світові збори з великими труднощами досягли позначки в $ 224,8 млн. Чи зуміє головне розчарування літа утриматися в п'ятірці лідерів бокс-офісу США на наступному тижні? ..



І, нарешті, з п'ятого місця стартував хоррор «Шибениця», що оповідає про постановку шкільного спектаклю, яка пішла не зовсім так, як планувалося. Фільм з рейтингом R заробив у свої перші вихідні $ 10 млн, але критики поставилися до нього вельми прохолодно. На думку більшості з них, в цьому проекті недостатньо ретельно опрацьований сюжет, персонажі нецікаві, а камера трясеться якось непереконливо.



 
Переглядів: 898 | Додав: Elnino | Теги: Посіпаки, Міньйони, новини, генезис, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |