RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 8 » «Посіпакам» передбачили стомільйонний старт
15:31
«Посіпакам» передбачили стомільйонний старт
Кіностудія Universal продовжить пожинати плоди своїх ефективних інвестицій після прем'єри анімаційного фільму "Міньйони". Як повідомляє видання Variety, оцінка динаміки продажів квитків дозволяє розраховувати, що збори в прем'єрні вихідні перевищать 100 мільйонів доларів.
Прогноз самої студії більш консервативний - близько 85 мільйонів доларів в перший уїк-енд. Варто відзначити, що Universal досі не уточнила кількість екранів, на яких стартує мультфільм.

Якщо ж події будуть розвиватися за оптимістичним сценарієм, то "Міньйони" стануть четвертим кінопроектом 2015 року, які заробили на старті 100 мільйонів доларів. Нагадаємо, що в 2014 році таких проектів було всього два.
Мультфільм вже стартував на деяких ринках за межами Північної Америки, і його міжнародні збори на момент написання даної замітки досягли 125 мільйонів доларів. Ключових персонажів озвучували Сандра Баллок, Джон Хемм, Майкл Кітон, Еллісон Дженні, Стів Куген, Дженніфер Сондерс, Джеффрі Раш, Стів Карелл, П'єр Коффі, Кеті Миксон та інші актори.



Нагадаємо, що в 2015 році студія Universal випустила відразу два фільми-мільярдера - "Форсаж 7" і "Світ Юрського періоду". Цілком можливо, що "Міньйонам" також вдасться стати членом цього елітного клубу. До 2015 року жодному фільму або мультфільму Universal не вдавалося заробити у прокаті один мільярд доларів.
Переглядів: 602 | Додав: Elnino | Теги: Посіпаки, Міньйони, новини, касові збори | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |