RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 9 » Пол Грінграсс стане режисером байопіку Джимі Хендрікса?
00:07
Пол Грінграсс стане режисером байопіку Джимі Хендрікса?
Як повідомляє Deadline, студія Legendary Entertainment запропонувала Полу Грінграссу («Перевага Борна», «Капітан Філліпс») зайняти режисерське крісло байопіку легендарного музиканта Джимі Хендрікса.

Legendary і Грінграсс розробляли цей проект ще з 2009 року, але тоді сценарій Макса Боренштейна («Годзілла») не влаштував родичів Хендрікса. Компанія Experience Hendrix відмовила голлівудській студії у співпраці, побоюючись, що фільм може зашкодити продажеві записів музиканта. У той час основним претендентом на роль Джимі вважався Ентоні Макі («Перший месник: Інша війна»).

Як повідомляється, боси студії вирішили змінити вектор розвитку проекту та залучили до роботи над сценарієм Скотта Сілвера («Боєць»). Новий варіант тексту влаштував представників Experience Hendrix, які дали дозвіл на використання в байопіку всіх хітів музиканта. Продюсерські функції візьмуть на себе Томас Талл, Джон Джашні, Джені Хендрікс і Пітер Афтерман.



Попередня спроба розповісти історію життя музиканта завершилася оглушливим провалом. Творці картини «Джимі Хендрікс» не змогли отримати дозвіл на використання його пісень, а збори байопіку в США склали лише $ 340 тис.

У планах Грінграсса залишається також робота над новим фільмом про пригоди Джейсона Борна, світова прем'єра якого запланована на 29 липня 2016 року.

Переглядів: 552 | Додав: Elnino | Теги: байопік, Джим Хендрікс, новини, Пол Грінграсс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |