RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 10 » Пол Фейг заступився за актрису з «Мисливців за привидами 3»
14:56
Пол Фейг заступився за актрису з «Мисливців за привидами 3»
Режисер фільму "Мисливці за привидами 3" заступився за актрису Леслі Джонс, у відповідь на шквал критики, що обрушилася на неї після прем'єри трейлера картини. Шанувальники франшизи іноді в досить різкому тоні вказували творцям картини на міскастінг, що навіть змусило актрису залишити на своїй сторінці в Twitter наступний коментар: "Вважаю, що з сьогоднішнього дня я відмовлюся від Twitter. У всякому разі, серйозно подумаю про це. Не впевнена, що він мені ще знадобиться. Ви зрозуміли про що я? ".

У відповідь Пол Фейг запропонував актрисі "послати всіх критиків куди подалі". "Ти справжня богиня і одна з найтепліших і смішних сил природи, які я знаю", - написав режисер, додавши, що "бажає всім подорослішати і залишити його акторів в спокої".

Нагадаємо, що в картині також знімалися Кріс Хемсворт, Мелісса МакКарті, Крістен Уіг, Кейт Маккіннон, Елізабет Перкінс, Ден Ейкройд, Енді Гарсіа, Енні Поттс і інші. У разі успіху студія Sony Pictures планує збудувати на основі цього фільму нову франшизу, до якої увійдуть не тільки повнометражні картини, а й різні телевізійні проекти.

Прем'єра "Мисливців за привидами 3" відбудеться в Північній Америці 15 липня 2016 року. 
Переглядів: 678 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Пол Фейг, трейлер, Леслі Джонс, Мисливці за привидами 3, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |