RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 19 » Пол Фейг представив мисливиць за привидами
16:28
Пол Фейг представив мисливиць за привидами
Режисер фільму "Мисливці за привидами 3" Пол Фейг ("Шпигунка")назвав поіменно всіх учасниць нової команди борців з примарами. Відповідний анонс з'явився на персональній сторінці постановника в соціальній мережі Twitter.

"Отже, ось вони. Ерін Гілберт, Джилліан Холтцман, Еббі Йетс і Петті Толен. Що ж, тепер вам відомо ще більше", - написав він, не зв'язавши, правда, імена героїнь з іменами актрис. Відзначимо, що раніше Фейг неодноразово публікував різні промо-матеріали до фільму, починаючи від костюмів мисливиць за привидами, до докладних описів їх приладів та обладнання для упіймання духів.



Головні ролі в третьому фільмі зіграють Мелісса МакКарті, Крістен Уіг, Кейт МакКіннон і Леслі Джонс. Компанію їм складуть Кріс Хемсворт, який виконає роль секретаря команди мисливиць, а також Енді Гарсіа та Майкл К. Вільямс. Гарсіа зіграє роль мера Нью-Йорка, в якому відбуватиметься дія картини, а Вільямсу дісталася роль персонажа на ім'я Хокінс, значення якого поки невідомо.

Процес виробництва фільму "Мисливці за привидами 3" розтягнувся на кілька років. Концепція проекту та його сюжет неодноразово змінювалися. Спочатку передбачалося, що в третій частині з'являться герої двох перших серій, проте в подальшому було прийнято рішення побудувати сюжет навколо жіночої збірної мисливців за привидами.
Переглядів: 458 | Додав: Elnino | Теги: Пол Фейг, новини, Мисливці за привидами 3 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |