RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 23 » Погода завадила зняти фінал фільму «Помста Х'ю Гласса»
21:46
Погода завадила зняти фінал фільму «Помста Х'ю Гласса»
Алехандро Гонсалес Іньярріту "Бердмен"не встиг зняти фінальні епізоди фільму "Помста Х'ю Гласса" через різке потепління в Канаді, де працювала знімальна група. Про це сам режисер розповів в інтерв'ю виданню Grant Land.

"Сніг став танути в буквальному сенсі у нас на очах. Ми своїми очима побачили результати глобального потепління. А нам для фінальної сцени потрібні були засніжені пейзажі. Але там раптом стали літати бджоли. Так що довелося нам згорнутися", - сказав він.



За словами постановника, найближчим часом частина знімальної групи переміститься в південні райони Аргентини, ближче до Південного полюса, щоб продовжити роботу. Іньярріту підкреслив, що його не турбує близькість прем'єри картини. "Хоча я, звичайно, прикидаюся. Це буде дуже напружений період. Робота без відпочинку. Дійсно, без відпочинку", - додав він.

Нагадаємо, що у фільмі, заснованому на реальних подіях, знімалися Том Харді, Леонардо ДіКапріо, Домналл Глісон, Уілл Поултер, Пол Андерсон, Лукас Хаас, Брендан Флетчер, Бред Картер, Хав'єр Ботет, Крістоффер Йонер та інші актори.

Вся картина знімалася оператором Еммануелем Любецьки при природному освітленні без використання софітів. Прем'єра відбудеться в Північній Америці 8 січня 2016 року.
Переглядів: 417 | Додав: Elnino | Теги: Алехандро Гонсалес Іньярріту, новини, Помста Х'ю Гласса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |