RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 24 » Почалися зйомки драми «Taboo» за участю Тома Харді
08:05
Почалися зйомки драми «Taboo» за участю Тома Харді
У Лондоні почалися зйомки восьмисерійної історичної драми "Taboo" каналів BBC One і FX. Разом з тим оголошений акторський склад серіалу, заснованого на оригінальній історії, написаної Томом Харді і його батьком, Чіпсом Харді. Курирує проект виконавчий продюсер Стівен Найт ("Гострі козирки"), а постановником виступає Крістоффер Нюхольм ("Вбивство"). Чіпс Харді взяв на себе обов'язки консультанта-продюсера. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Харді виконує роль центрального персонажа на ім'я Джеймс Кезіа Делані, який в 1814 році після десятирічного перебування в Африці повертається до Лондона, щоб дізнатися про таємничу спадщину, залишену йому батьком. Вимушений вести війну за зарплату з тими, хто вступив з ним нечесно, Делані виявляється втягнутим у конфлікт з Ост-Індською компанією і грає в небезпечну гру з двома воюючими державами - Британією та Америкою.



Крім Харді в серіалі зайняті: Майкл Келлі ("Картковий будиночок") в ролі американського лікаря доктора Дамбартон; Джонатан Прайс ("Гра престолів") в ролі сера Стюарта Стрейнджа, глави Ост-Індської компанії і ворога Делані; Уна Чаплін ("Чорне дзеркало") в ролі Зілфи Джірі, зведеної сестри Джеймса; і Девід Хеймен ("Макбет") в ролі Брейса, вірного слуги Делані. Ролі другого плану виконують Джессі Баклі, Ешлі Уолтерс, Джефферсон Хол і Едвард Хогг.
Переглядів: 472 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Taboo, BBC One, новини кіно, Том Харді | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |