RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 13 » Пітер Фасінеллі отримав роль в серіалі «Супердівчина»
15:56
Пітер Фасінеллі отримав роль в серіалі «Супердівчина»
Виконавець ролі доктора Карлайла Каллена з саги "Сутінки" Пітер Фасінеллі затверджений на роль бізнесмена Максвелла Лорда в майбутньому телекоміксі каналу CBS "Супердівчина". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Мільярдер Максвелл Лорд виявляє зацікавленість стосовно нової городянки Нешінал Сіті, Супердівчини (Мелісса Беноіст). Лорд виступає дружнім конкурентом боса Карі, Кет Грант (Каліста Флокхарт). У друкованих коміксах Лорд балансує на грані між хорошим і поганим хлопцем. Він посприяв об'єднанню Ліги Справедливості, сподіваючись отримати прибуток від використання мегалюдей.



Поява Фасінеллі на панелі "Супердівчини" на виставці Comic-Con 2015 була задумана як сюрприз після оголошення про його участь у серіалі.

Під час панелі було піднято питання про те, що, створюючи супергероїчне шоу з жінками-героїнями в головних ролях, Голлівуд часом стикався з низкою проблем. Однак шоураннер "Супердівчини" Елі Адлер підкреслила, що в її серіалі "стать Супердівчини не має значення, оскільки вона - справжня оторва".



Крім перерахованих акторів, в серіалі, прем'єра якого відбудеться 26 жовтня 2015 року, зайняті Кайлер Лі, Мехкад Брукс, Овайн Йомен, Джеремі Джордан, Девід Хервуд та інші.
Переглядів: 677 | Додав: Elnino | Теги: Супергірл, Пітер Фасінеллі, новини, Супердівчина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |