RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 20 » Пітер Джексон поклав відповідальність за «Хоббіта» на студію
14:55
Пітер Джексон поклав відповідальність за «Хоббіта» на студію
Пітер Джексон поклав відповідальність за трилогію "Хоббіт" на Гільєрмо Дель Торо і кіностудію Warner Bros. Слова режисера наводить видання Collider.

"Гільєрмо Дель Торо покинув проект, а я був змушений взяти на себе всю відповідальність, але ніхто не був в силах відмотати час назад, щоб у мене були зайві півтора року для створення нової концепції, яка відрізнялася від тієї, що він придумав. Це було неможливо, і тому я приступив до зйомок практично без підготовки ", - поскаржився Джексон.

За визнанням режисера, значна частина трилогії - плід імпровізації, тому що в його розпорядженні не було навіть сценарію, який задовольняв його і колег. "Я провів більшу частину часу на знімальному майданчику, не відчуваючи себе на чолі проекту. Навіть з точки зору сценарію Френ, Філіпа і я не мали на руках текстів, які б повною мірою відповідали нашим вимогам, так що тиск на нас у цій ситуації був дуже великий ", - додав він.



Що стосується зйомок фінальної битви п'яти армій, то студія Warner Bros. затвердила занадто жорсткий графік, який не відповідав потребам Джексона. "Нам дали всього два місяці на зйомки цього епізоду в 2012 році. І в якийсь момент, коли цей термін наблизився, я прийшов до продюсерів і керівництва студії і сказав:" Оскільки я все одно не розумію, чим я тут займаюся, так як у мене немає розкадровки, і не було можливості підготуватися, то чому б нам взагалі не закінчити раніше ", - сказав режисер.

Нагадаємо, що фінальна частина "Хоббіта" не змогла заробити у прокаті бажаний мільярд доларів, а рейтинг фільму виявився вельми низьким.
Переглядів: 462 | Додав: Elnino | Теги: Хоббіт, новини кіно, критика, Гільєрмо дель Торо, Пітер Джексон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |