RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Пітер Джексон очолить екранізацію серії книг «Смертні машини»
11:10
Пітер Джексон очолить екранізацію серії книг «Смертні машини»
Пітер Джексон і його дружина Френ Уолш очолять як автори сценарію і продюсери екранізацію серії фантастичних творів письменника Філіпа Ріва "Смертні машини" .. Про це повідомляє видання Comingsoon. Постановником першого фільму стане протеже Джексона Крістіан Ріверс, який довгі голи працював з новозеландським режисером як художник-постановник і творець спецефектів.

Дії чотирьох книг Ріва, написаних в жанрах антиутопія і дізельпанк, відбуваються в постапокаліптичному майбутньому. Після страшної шестидесяти хвилинної війни, яка привела до геологічної нестабільності, почалася ера рухомих міст, які переміщуються по світу і пожирають один одного, прагнучи заволодіти рештою ресурсами і технологіями. Головний герой твору, п'ятнадцятирічний Том Нетсуорті, знайомиться з понівеченою дівчиною Естер Шоу, і це знайомство загрожує змінити звичний їм світ назавжди.



Пітер Джексон і Френ Уолш придбали права на екранізацію серії кілька років тому, коли ще працювали разом над екранізацією "Хоббіта". Очікується, що зйомки картини стартують вже навесні 2017 року у Новій Зеландії. Фінансувати проект погодилася студія Universal, з якою Джексон співпрацював і раніше.
Переглядів: 852 | Додав: Elnino | Теги: Смертні машини, Крістіан Ріверс, екранізація, новини, фільм, Пітер Джексон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3594
Міні чат
200
Copyright © 2015 |