RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 5 » Пітер Берг зніме фільм про бостонський теракт
08:47
Пітер Берг зніме фільм про бостонський теракт
Пітер Берг "Морський бій"зніме ігровий фільм про теракт під час Бостонського марафону, який був влаштований братами Царнаєвими. Про це повідомляє видання Variety.

Проект з робочою назвою "Patriots 'Day" буде заснований на мемуарах комісара поліції Бостона Еда Девіса і розповість про хаос, який був викликаний терористичним актом, і про масштабну спецоперацію з пошуку злочинців.
Очікується, що роль самого Девіса зіграє Марк Уолберг, з яким Берг співпрацював і раніше, проте щільний знімальний графік може перешкодити акторові взяти участь в картині. Зазначимо, що це не єдиний голлівудський проект, присвячений драматичним подіям 2013 року. Свої версії події готують також студії 20th Century Fox і Lionsgate. Знімальний і прокатний графіки поки не уточнюються.



Нагадаємо, що вибухи сталися 15 квітня 2013 в глядацькій зоні традиційного Бостонського марафону. Загинули три людини, у тому числі восьмирічна дитина, більше 250 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Американські спецслужби провели одну з наймасштабніших облав в історії США, і в підсумку один із злочинців був застрелений в перестрілці, а другий, який отримав поранення, був схоплений і пізніше постав перед судом. 15 травня 2015 Джохар Царнаев був засуджений до смерті.
Переглядів: 599 | Додав: Elnino | Теги: Пітер Берг, Марк Уолберг, Бостон, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |