RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 9 » Пірс Броснан зіграє в екранізації роману Ернеста Хемінгуея
18:20
Пірс Броснан зіграє в екранізації роману Ернеста Хемінгуея
Пірс Броснан зіграє головну роль в екранізації роману Ернеста Хемінгуея "За рікою, в тіні дерев". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, постановником картини призначений Мартін Кемпбелл, який вже співпрацював з Броснаном під час роботи над фільмом "Золоте око".

Твір було видано в 1950 році. У центрі сюжету американський полковник Річард Кантуелл, який незабаром після закінчення Другої світової війни приїжджає до Венеції. Для головного героя це, ймовірно, остання можливість відвідати улюблене місто, так як у нього вже було два інфаркти, і лікарі пообіцяли, що третього він не переживе. Тут Кантуелл зустрічає 19-річну Ренату, представницю древнього аристократичного роду і любов до неї стає його шансом на оновлення.



Планується, що зйомки картини стартують восени 2016 року в Італії. Терміни робіт над проектом і можливий прокатний графік поки не уточнюються.

Нагадаємо, що в 2015 році глядачі могли бачити Пірса Броснана в трилері під назвою "Виходу немає". Що стосується Мартіна Кемпбелла, то в його найближчих планах зйомки фільму "Мисливець-вбивця", в якому розповідатиметься про те, як спецслужби США рятують від змовників-військових російського президента.
Переглядів: 807 | Додав: Elnino | Теги: Ернест Хемінгуей, Мартін Кемпбелл, За річкою, в затінку дерев.кіно, Пірс Броснан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |