RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 19 » Пірс Броснан розкритикував фільм «007: Спектр»
17:30
Пірс Броснан розкритикував фільм «007: Спектр»
Колишній виконавець ролі Джеймса Бонда Пірс Броснан розкритикував 24-й епізод "бондіани" під назвою "007: Спектр". Свою точку зору актор виклав в інтерв'ю виданню HitFix.

"Я з великим нетерпінням очікував" Спектра ". Але він виявився занадто затягнутим, а історія занадто слабкою, її явно можна було зробити коротшою. В цілому" Спектр "вийшов, що називається, ні риба, ні м'ясо. Це чи то фільм про Бонда , чи то фільм про Борна. Але Деніел, для якого це був вже четвертий проект, відчуває себе в ньому дуже добре. Він дуже розкутий. Він справжній боєць і водночас дуже вдало вписується в концепцію, сповнену грайливості і дотепів. Йому б ще більш динамічну історію, і вийшов би дійсно класичний фільм ", - сказав він.

Нагадаємо, що саме Пірс Броснан передав Деніелу Крейгу естафету агента 007. Останній раз він зіграв Джеймса Бонда в картині "Помри, але не зараз", що вийшла 2002 року.



Відзначимо також, що рейтинг "Спектра" виявився значно нижчим, ніж у 23-го епізоду "бондіани". Так, агрегатор професійних рецензій RottenTomatoes зафіксував рейтинг на рівні 63 відсотків, тоді як у попередньої серії він досягав 93 відсотків. 
Переглядів: 481 | Додав: Elnino | Теги: рейтинг, новини кіно, критика, 007: СПЕКТР, Пірс Броснан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |