RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 27 » «Пікселів» відредагували заради китайського прокату
19:04
«Пікселів» відредагували заради китайського прокату
Фантастичний фільм "Пікселі", заснований на популярних у минулому 8-бітових іграх, позбувся деяких сцен, які могли викликати "негативну реакцію в Китаї". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Gamespot.

У сценарії картини, яке керівництво студії Sony обговорювало в 2013 році, були присутні сцени руйнування інопланетними загарбниками Великої китайської стіни, епізоди, в яких відповідальність за інопланетне вторгнення покладалося на Китай, а також згадувалася Комуністична партія країни. Всі ці сцени в результаті не увійшли у фінальний варіант сценарію.



Примітно, що епізоди з руйнуваннями індійського Тадж-Махала або ж американського Монумента Вашингтона не збентежили творців картини. Всі хитрощі цензорів не допомогли "Пікселям" стати лідером американського прокату. У перші вихідні фільм заробив лише 24 мільйони доларів, що виключає його окупність на батьківщині. Виробничий бюджет проекту 110 мільйонів доларів.

Ключові ролі в "Пікселях" зіграли Адам Сендлер, Джейн Краковскі, Пітер Дінклейдж, Мішель Монахен, Ешлі Бенсон, Шон Бін, Джош Гад, Кевін Джеймс, Брайан Кокс, Лейні Кезан та інші відомі актори. Постановником картини був Кріс Коламбус.
Переглядів: 566 | Додав: Elnino | Теги: Пікселі, Адам Сендлер, новини, фільм, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |