RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 27 » «Підземка» продовжена на другий сезон
10:09
«Підземка» продовжена на другий сезон
Канал WGN America продовжив трилер "Підземка" на другий сезон. Про це з посиланням на президента кабельного каналу Метта Чернісса повідомляє видання ComingSoon.

"З величезною радістю ми оголошуємо про другий сезон" Підземки ", серіалу, якому вдалося знайти пристрасну підтримку фанатів по всій країні. Ми пишаємося роботою талановитих акторів і всієї команди, які пожвавили цю історію під керівництвом наших чудових Міші Грін і Джо Покаскі. Це велика честь для нас, що "Підземка" виходить в нашому ефірі, і ми з нетерпінням чекаємо продовження історії в другому сезоні, який, безсумнівно, буде чудовим ", - сказав у своїй заяві Чернісс.



У серіалі, створеному виконавчими продюсерами Міші Грін, Джо Покаскі, Аківа Голдсманом, Торі Таннеллом і Джобі Харольдом, розповідається історія групи американських героїв, які зробили відважну спробу в скоєнні найбільшої втечі в історії заради свободи. Виробництво другого десятисерійного сезону почнеться влітку поточного року з прицілом на прем'єру в 2017 році.

11 травня, в середу, з 13:00 буде влаштований марафон вже показаних на той момент серій, який завершиться фінальним епізодом. Головні ролі в драмі виконують Джерні Смоллетт, Елдіс Ходж, Алано Міллер, Крістофер Мелоні, Джессіка Де Гау, Марк Блукас, Адіна Портер та інші актори.
Переглядів: 656 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 2 сезон, WGN America, Підземка, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |