RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 19 » «Першому меснику 3» прогнозують 175-мільйонний старт
09:57
«Першому меснику 3» прогнозують 175-мільйонний старт
Згідно з попередніми даними, прем'єрні касові збори фільму "Перший месник 3: Протистояння" в Північній Америці складуть не менше 175 мільйонів доларів. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Більш оптимістичні прогнозом обіцяють картині заробітки в межах 200 мільйонів доларів.

Якщо ці прогнози справдяться, то "Перший месник 3" продемонструє п'ятий старт в історії кінематографа або, можливо, його досягнення буде більш вражаючим. Відзначимо, що на момент написання даної замітки рейтинг картини на сайті Rotten Tomatoes становив 94 відсотків. Це був найвищий рейтинг серед усіх проектів студії Marvel. Критики провідних галузевих видань високо відзначили роботу режисерів Ентоні Руссо і Джо Руссо.



Відзначимо, що другий сольний фільм про Капітана Америку стартував на батьківщині значно слабкіше, заробивши 95 мільйонів доларів в перші вихідні. Його фінальні збори перевищили 700 мільйонів доларів.

Ключові ролі у фільмі "Перший месник 3" зіграли Скарлетт Йоханссон, Том Холленд, Кріс Еванс, Елізабет Олсен, Роберт Дауні мл., Себастіан Стен, Пол Радд, Маріса Томей, Емілі ВанКемп, Чедвік Боузман і інші актори. У широкий прокат картина буде випущена 5 травня 2016 року.
Переглядів: 634 | Додав: Elnino | Теги: Прогноз, Перший месник 3, кіно, Marvel, новини, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |