RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 4 » «Перший месник 3» встановив новий рекорд Fandango
18:44
«Перший месник 3» встановив новий рекорд Fandango
Фільм студії Marvel "Перший месник 3: Протистояння" встановив новий рекорд. Як повідомляє видання Variety, на цей раз мова йде про рекордний рівень попереднього продажу квитків. Стверджується, що за цим показником картина обійшла всіх своїх конкурентів, у тому числі фільми "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", "Месники", "Месники 2: Ера Альтрона" та інших.

Згідно з дослідженням, проведеним сервісом Fandango, 92 відсотки глядачів, які купили квитки на сеанси "Першого месника 3", бачили попередні проекти Marvel. 87 відсотків з них заінтриговані презентацією нової Людини-павука. 85 відсотків задоволені тим, що Чедвік Боузман зіграє роль Чорної пантери. 68 відсотків опитаних мають намір подивитися "Першого месника 3" в кінотеатрах кілька разів.



Для 65 відсотків глядачів додатковою мотивацією стали позитивні відгуки критиків і високий рейтинг картини.

Нагадаємо, що від "Першого месника 3" чекають значного старту в Північній Америці. Попередні прогнози обіцяли картині прем'єрні збори в 170 мільйонів доларів, проте ближче до прем'єри вони були скориговані в бік збільшення. За останніми на момент написання даної замітки даними, фільм може заробити близько 200 мільйонів доларів в перший уїк-енд.
Переглядів: 712 | Додав: Elnino | Теги: Протистояння, Перший месник 3, Fandango, квитки, новини, рекорд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |