RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 30 » «Перший месник 3» став найпопулярнішим фільмом Marvel в Twitter
08:49
«Перший месник 3» став найпопулярнішим фільмом Marvel в Twitter
Фільм "Перший месник 3: Протистояння" став найпопулярнішим фільмом студії Marvel в соціальній мережі Twitter. Як повідомляє видання The Wrap, за тиждень з 21 по 27 квітня 2016 року користувачі зробили 342 тисячі "твітів" з приводу картини.

Для порівняння, фільм "Месники 2: Ера Альтрона" удостоївся за той же період часу 255 тисяч "твітів". В цілому ж перевага "Першого месника 3" над "Ерою Альтрона" становить 34 відсотки. Природно, всі інші кінопроекти студії Marvel слідують за лідерами зі значним відставанням. Зокрема, з приводу фільму "Людина-мураха" було зафіксовано 78 тисяч коментарів в Twitter.



Відзначимо, що висока активність потенційних глядачів в Мережі, в переважній більшості своїй позитивні відгуки професійних критиків, і динаміка продажу квитків дозволяють експертам прогнозувати вражаючий старт картини в американському прокаті. За останніми даними, "Перший месник 3" може заробити на батьківщині до кінця перших вихідних не менше 200 мільйонів доларів.

У картині знімалися Скарлетт Йоханссон, Том Холленд, Кріс Еванс, Елізабет Олсен, Роберт Дауні мл., Себастіан Стен, Пол Радд, Маріса Томей, Емілі ВанКемп, Чедвік Боузман і інші актори.
Переглядів: 567 | Додав: Elnino | Теги: твіти, кіно, Marvel, Протистояння, Перший месник 3, ркорд, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |