RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 11 » Перші рецензії на «Алісу в Задзеркаллі» виявилися негативними
15:39
Перші рецензії на «Алісу в Задзеркаллі» виявилися негативними
Перші відгуки кінокритиків провідних світових видань, які пишуть про кіно, з приводу фільму студії Walt Disney "Аліса в Задзеркаллі" не вселяють оптимізму. На момент написання даної замітки рейтинг картини на сайті-зібранні професійних рецензій RottenTomatoes становив всього 17 відсотків.

"Це незграбна суміш візуальної екстравагантності і голлівудських розхожих уявлень про хороше життя", - йдеться в тексті автора видання The Hollywood Reporter Шері Лінден.

"Головна проблема" Аліси "в повній відсутності уяви в оповіданні", - додає рецензент видання Vairety Ендрю Баркер.



"Грубо кажучи, друга подорож Аліси в Задзеркалля не вартує того часу, що було витрачено на його очікування", - підкреслює автор британського видання The Guardian Найджел М. Сміт.

"Візуальні ефекти, здається, менш вигадливими, і сюжет використовується не просто як привід, вкласти меч в руки ще одного казкового персонажа, але це як і раніше яскраве і блискуче нагромадження ефектів намагається прикрити повну відсутність цікавих персонажів", - пише автор видання The Wrap Алонсо Дюралде.

Нагадаємо, що перша серія заслужила у критиків більш втішні відгуки та удостоїлася рейтингу в 52 відсотка. Її касові збори, завдяки цікавій стилістиці, перевищили один мільярд доларів.
 
Переглядів: 633 | Додав: Elnino | Теги: критика, кіно, рейтинг, новини, walt disney, Алісу в Задзеркаллі, рецензії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |