RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 15 » Перезавантаження «Шафта» буде драмою
08:02
Перезавантаження «Шафта» буде драмою
Як стало відомо виданню Collider, новий фільм перезавантаженої франшизи «Шафт», права на який придбала студія New Line, стане не комедійним проектом, як повідомлялося раніше, а скоріше драмою, в якій, щоправда, обов'язково будуть присутні світлі моменти. Про це розповів продюсер картини Джон Девіс.

«Ми оновлюємо цю історію, але хочемо, щоб вона при цьому зберегла все, що подобалося глядачам, у тому числі характер головного героя. Обіцяємо зняти драму, але і забавні сцени у фільмі теж будуть присутні », - пояснив він.

У зв'язку з цим виникає проблема: адже те, що добре виглядало в 70-і роки, може не сподобатися сучасному глядачеві. Девіс вважає, що ключ до вирішення - сам Джон Шафт, якого у фільмі 1971 грав Річард Раундтрі: «Він абсолютно шаленийі по-справжньому харизматичний. Він з тих хлопців з бурхливим минулим, які завжди можуть дати відсіч і підуть на будь-які заходи, щоб зробити те, що правильно ».



Поки проект знаходиться на етапі предпродакшн, і тому багато чого в ньому ще може змінитися. Коли Девіса запитали про вік нового Шафта, він відповів, що картина «може стати історією кількох поколінь». Приблизно такий підхід був і у режисера фільму 2000 Джона Сігнлтона. Тоді Семюел Л. Джексон виконав роль племінника Шафта. Але в такому разі виникає інше питання: що ж вийде в підсумку у творців проекту, ребут чи все-таки сиквел?



Над сценарієм нового «Шафта» працюють Кенья Берріс і Алекс Барноу, а американський реліз заплановано на 2016 рік.
Переглядів: 633 | Додав: Elnino | Теги: сиквел, 2016, ребут, новини, Джон Девіс, шафт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |