RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Листопад » 24 » "Переспівніця" очолила американський прокат
12:44
"Переспівніця" очолила американський прокат
Фільм "Голодні ігри 3: Переспівниця. Частина 1" посів перше місце в американському прокаті за підсумками минулих вихідних. Картина заробила в Північній Америці значно менше, ніж обіцяли їй найпесимістичніші прогнози - 123 мільйони доларів.

Тим не менш, чергова серія популярної франшизи змогла продемонструвати найсильніший старт 2014 року. Раніше рекорд належав картині "Трансформери 4: Епоха винищення", що зібрала 100 мільйонів у прем'єрні вихідні.



На другому місці опинився анімаційний фільм студії Walt Disney "Супер шістка", що фінішував з результатом 20 мільйонів доларів. Варто відзначити, що за межами Північної Америки мультфільм стартував до моменту написання даної замітки лише в декількох країнах, тому його міжнародні збори становили вельми скромні 36 мільйонів доларів. Рівно половину цієї суми "Місто героїв" заробив у російському прокаті.

Третє місце втримав фантастичний фільм "Інтерстеллар", який зібрав у домашньому прокаті ще 15 мільйонів доларів. У міжнародному, де фільми Крістофера Нолана поки користуються підвищеним попитом, справи йдуть значно краще. На момент написання даної замітки, проект заробив понад 200 мільйонів доларів.
Переглядів: 500 | Додав: Elnino | Теги: касові збори, голодні ігри 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |